Bijgewerkt : 05-09-17
 

 

 

 Uw tuin? Onze passie!

Een woning of een bedrijf met een tun is rijk bezit. Een plek waar je thuis bent en je je thuis voelt. Aan een goed aangelegde tuin beleef je plezier. Om een tuin zodanig aan te leggen dat het geheel aan de wensen voldoet is vakmanschap nodig. Met de juiste voorbereiding, goede materialen, gereedschappen en niet te vergeten vakmensen krijgt u het beste resultaat. 

 
 

 

Werkwijze

In een eerste afspraak nemen we uw wensen geheel vrijblijvend door.  Op basis van de door u opgegeven wensen maken wij een offerte of eventueel een ontwerp. Dat is de basis voor de verdere plannen. Door deze werkwijze en onze jarenlange ervaring bent uw ervan verzekerd dat uw tuin geheel naar uw wens wordt aangelegd.Na eventuele bijstellingen van het ontwerp kan de uitvoering beginnen. Uiteraard wordt tijdens de uitvoering regelmatig overleg met u gepleegd. De lijnen zijn kort en wij hechten aan een goede communicatie met de opdrachtgever.

 

 

 

 

 Wat kunt u verwachten? 

Bijna alle voorkomende werkzaamheden worden door ons in eigen beheer uitgevoerd. Voor zaken die in die in onderaanneming worden uitgevoerd blijven wij het aanspreekpunt en  uiteraard eindverantwoordelijk.

 

 

 

 

 

 

 

  

  Powered by PK-CMS
  © 2021 Passoft WebDev

Email: info@debosboom.nl
Hoveniersbedrijf De Bosboom, Loordijk 8, 7004 HW Doetinchem.Telefoon: 0314-330769 Mobiel: 06-21890992