Bijgewerkt : 05-09-17
 

 

 

 De tuin die bij u past.  

Als professioneel hoveniersbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een tuin goed wordt aangelegd . Een tuin is voor ons daarom ook meer dan alleen maar een stuk grond met planten, tegels en stenen. Wij zijn  van mening dat een tuin ook een plaats is waar je je thuis moet voelen. Een tuin waar ook goed nagedacht is over de indeling en het gebruik. Graag stellen wij daarom ook de wensen van de klant centraal.

 

 

 

De basis

Een goed tunontwerp legt de basis voor een tuin waarvan u jarenlang plezier kunt beleven. Bij het maken van een ontwerp wordt er onder andere rekening gehouden met de stijl en vormgeving van de woning of het bedrijfspand. Ook de omgevng is belangrijk. Ligt de tuin in de bebouwde kom of in het buitengebied?  Door onze specialisatie op het gebied van erfbeplanting kunnen wij u verder helpen met een mooie tuin die een eenheid vormt met het omliggende landschap.

 

 

 

 

Onze werkwijze

Vrijblijvend gesprek.  Nadat u te kennen hebt gegeven dat u de tuin aan wilt passen komen wij eerst langs voor een orienterend gesprek, waarbij we uw wensen inventariseren en met elkaar kijken naar de stijl die uw tuin moet krijgen.

Bespreking tuinontwerp. Als het tuinontwerp klaar is maken we een afspraak voor een vervolg gesprek. Hierin bekijken en bespreken we het ontwerp. Als het ontwerp helemaal naar uw wens is kunnen de materialen uitgezocht worden.

Wij houden rekening met uw budget. U kunt kiezen hoe u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Tegen een vaste prijs of op basis van een nacalculatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Powered by PK-CMS
  © 2021 Passoft WebDev

Email: info@debosboom.nl
Hoveniersbedrijf De Bosboom, Loordijk 8, 7004 HW Doetinchem.Telefoon: 0314-330769 Mobiel: 06-21890992